13 kommentarer

 1. Hej, X29071 BMW-54 står kvar på O E Olssons fd gård i Bjusnäs men ägs av Per Jonas Jonsson
  som bor där nu. Bilen är helt i original skick precis som Olle lämnade den och jag kör en sväng varje sommar. (Olles ögonsten)

 2. Pryl 115.
  Att krossa ex-vis glasrutor på fordon, mest vanligt utplacerade i bussar.

  1. Tack för det svaret Stig, jag har nu noterat det.
   Hälsningar
   Åke Nätterö

 3. Angående festplatsen i Forsa så tror jag ni menar den som låg ovanför Brudsvängen vid Moods. Vet att min morfar ” KringOlle” berättade att han brukade köra skjutsar till den dansbanan med Häst och vagn från Norrbo.

 4. Mitten av femtiotalet var jag bära att drunkna när en brygga kollapsade med ca ett femton tal personer hamnade i vattnet tjag blev nertrampad ett antal gånger en morbror till mig fick upp mej .Händelsen inträffade på Dellen baden jag var fem år då det inträffade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *